Arvonnan säännöt

Luxusloma Sallassa -arvonnan säännöt 3.11.2017

Matkalle Sallaan ry:n järjestämän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä (jäljempänä ”Järjestäjä”)
Matkalle Sallaan ry
Myllytie 1
98900 SALLA
tourist.info@salla.fi
+358 400 269838
ja palkinnot-kohdassa mainitut yhteistyökumppanit

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestämisessä.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika arvontaan on 3.11. – 30.1.2018. Arvontaan voi osallistua myös Sallan osastolla GoExpo Winter 3. – 5.11.2017 sekä Matkamessuilla 18.-21.1.2018.

Palkinnon arvonta suoritetaan 31.1.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

4. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Arvontasivulla lomakkeeseen kaikki yhteystietonsa (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) antaneet henkilöt. Lumipallo ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Arvontaan voi osallistua myös Sallan osastolla GoExpo Winter 3. – 5.11.2017 sekä Matkamessuilla 18.-21.1.2018.

5. Palkinnot
Salla arpoo kaikkien osallistuneiden kesken 1 voittajan, joka voittaa viikon lomapaketin Sallaan 2 aikuiselle ja 2 lapselle (alle 16v.):

  • Viikon majoitus (Holiday Club Salla)
  • Hissiliput & välineet viikoksi (Salla Ski Resort)
  • Moottorikelkkasafari 2h (Napapiirin Safarit)
  • Porosafari 3h (Sallan Poropuisto)
  • Kylpyläliput 1 kerta (Holiday Club Salla)
  • Illallinen 1 kerta (Keloravintola)
  • Keilavuoro 1 kerta (Sallan keilahalli)

Palkinto on voimassa 30.4.2018 asti varaustilanteen mukaan. Palkintoja ei voi siirtää eteenpäin, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin. Palkinnon arvo on noin 2500 euroa. Palkintoon ei kuulu kuljetuksia kohteeseen tai kohteessa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Tutustu tarkemmin Sallaan

6. Arpajaisvero
Matkalle Sallaan ry maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivuilla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja säilytetään arvontaa varten. Kilpailussa annettuja sähköpostiosoitteita voidaan käyttää järjestäjäntahon suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole sitä kieltänyt. Voittajan etunimi, sukunimen alkukirjain ja kotipaikkakunta voidaan myös julkaista Lumipallon ja kampanjan yhteistyökumppaneiden sivuilla, uutiskirjeessä sekä Facebook-sivulla.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere