Menoksi tunturiin

Hissiliput ja vuokraus

Sallan hiihtokeskuksessa hissilipulle saa vastinetta. Sinun ei tarvitse turhautua jonoissa, vaan voit keskittyä nauttimaan laskuista koko rahalla. Hissilippujen verkkokaupasta voit ladata liput kortille jo edellisenä päivänä ja suunnata hiihtokeskuksessa suoraan mäkeen. Lippusi latautuu tällöin hissiportilla.

  • Jos sinulla ei ole ladattavaa hissilippukorttia, saat oston yhteydessä puhelimeesi QR-koodin, jonka avulla voit noutaa uudelleen käytettävän hissilipun Ski Shopin ulkopuolella olevasta lippuautomaatista. Lipun saat näyttämällä automaatille puhelimeen vastaanottamasi QR-koodin. Korttiin tulostuu WTP-koodi, jolla voit seuraavalla kerralla ladata lippusi Sallan verkkokaupasta.

Välinevuokraamostamme löydät kattavan valikoiman laatumerkkien välineitä.  Välineesi pysyvät täydessä iskussa kun annat henkilökuntamme tehtäväksi huoltaa ja voidella ne kelin mukaan. Tekstiilit, kypärät, lasit ja muut välineet voit hankkia Sport Shopista.

Rinneturvallisuus on pääasia

Hissi- ja rinnesääntöjä noudattamalla kaikki nauttivat rinteessä olostaan enemmän ja tuntevat olonsa turvalliseksi.


 Hiihtokoulu

Hiihtokoulussamme on tarjolla kiiteltyä, yksilöllistä ja turvallista opetusta kaikissa lumilajeissa. Salla on loistopaikka kokeilla uutta lajia tai hakea uutta potkua vanhaan!


Snowtuben vuokraus

Meiltä löytyy lasten ja aikuisten iloksi myös snowtube – putki. Snowtubessa lasketaan snowtube – renkailla, jotka voit vuokrata sport shopista. Laskuaika on 2h.

Hinnat

Iso snowtube 10€

Pieni snowtube 6€

Salla Snowtube


Sähköauton vuokraus

29€ / 2 tuntia

Jätä auto kotiin ja liiku Sallassa asioille EKO-energialla ladatulla sähköautolla.

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere