Ruokailun ja illanvieton tunnelmaa

Lomailijaa hemmotellaan Sallatunturissa niin perinteisillä lappilaisilla herkuilla kuin kansainvälisemmän keittiön annoksilla. A la Carte ravintolat sijaitsevat aivan hiihtokeskuksen ytimessä.

Keloravintola

Legendaarinen rinneravintola sijaitsee aivan perherinteiden vieressä ja siellä tarjoillaan puhtaista lappilaisista raaka-aineista itse alusta loppuun valmistettua ruokaa. Maistuva ruoka ja viihtyisä ympäristö vievät sinut Lapin tunnelmaan. Kotiruoan lisäksi Keloravintolassa on tarjolla grilliruokia, pizzaa ja ala carte listan herkullisia annoksia.

Itäkota

Itäkodalla voi tauottaa laskupäivää kahvin ja munkin tai vaikka leivän tai makkaran sekä virvoitusjuoman kera.

Rinnepalvelutalon kahvio

Kahvin, kaakaon tai virvoitusjuoman munkin kera voit nauttia myös Rinnepalvelutalon kahviossa.

Revontuli á la carte

Holiday club Sallan Revontuli ravintola lappilaisine annoksineen ja tunturi näköaloineen ovat herkullinen yhdistelmä.

Ravintola Kiela

Kiela on kansainvälisesti lappilainen: a la carte annoksia; poroa sekä fileenä että käristyksen muodossa, Lapin kaloja, korvasieniä, hilloja jne. Talon nimikkoannos Tunturituvan härkää. Lisäksi löytyy lämpimiä leipiä sekä keittoja pieneen tai isoon nälkään. Lapsille on oma lista.

Papana Pupi

Täällä susirajan takana onnistuu myös after ski, vaikka monodiskoja meillä ei järjestetäkään. Papana Pupi on suomalaisten rock-muusikoiden suosima keikkapaikka. Varsinkin kevättalvella saatat bongata Papanasta tunnettuja muusikoita ja bändejä konsertoimassa unplugged-meiningillä.

Tunnelmallinen Papana Pupi on sisustettu huippujääkiekkoilijoiden lahjoittamilla pelipaidoilla ja mailoilla.

Moiporo

Moiporon tunnelmalliset kotaillat luovat upeat puitteet perheiden ja eri ryhmien illanvietoille, mm. syntymäpäiväjuhlille. Tarjolla on tilauksesta lettuja, loimulohta, poro – ja muita herkkuja.

In The Middle Of Snowhere