Hotelli, lomahuoneisto, mökki vai caravan-alue?

Majoitus Sallatunturilla

Sallan sijainti, palvelut, tarinat ja ihmiset ovat sen ylivoimainen vahvuus. Tämän seikan ovat siellä vierailleet, elämästä nautiskelevat huomanneet. Kotoisan Sallan suosio onkin kasvanut vuosi vuodelta. Tästä huolimatta Sallassa säilytetään tulevaisuudessakin oma sympaattinen ja omaperäinen linja – palvelua aitoon lappilaiseen tapaan. Se on sallalaisten sydämen asia.

Sallan monipuoliset ja korkeatasoiset matkailupalvelut takaavat kodinomaisen viihtyvyyden, mutta kuitenkin täydellisen irtioton tavallisesta arjesta. Mukavuuksista ja palveluista ei tarvitse tinkiä, päinvastoin. Sallassa voit laskea pääsi pehmeään tyynyyn joko hotellissa tai mökeissä, joita siellä on runsaasti eritasoisia ja -kokoisia.

Ravintolapalvelut, kaupat ja muut vaativan matkailijan palvelut ovat ulottuvillasi.

 Idyllisessä Sallassa olet kuin kotonasi. Erämaassa se on vain hieman erilaista, täällä voit hengittää luonnon kanssa samaan tahtiin.

Majoitu kodikkaasti korkeatasoisissa mökeissä. Sallan monipuolisesta mökkivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin pariskunnalle kuin perheellekin. Mökkikylien valikoimista löytyy samantasoista majoitusta isommillekin ryhmille.

Faktaa:

  • Suurin osa kaupallisista majoituksista on aivan tunturin keskustan välittömässä läheisyydessä eli lyhyen matkan päässä rinteiltä. Osa yksityisten vuokraajien mökeistä on jopa parin kilometrin päässä. Eli ei kaukana nekään.
  • Tarjontaa edullisista pienistä mökeistä isoihin luksusmökkeihin.

In The Middle Of Snowhere