Lapsiperheiden oma hiihtokeskus

Lasten Salla

Salla on hiihdon alkukoti, jossa on todistetusti suksittu jo kivikaudella. Hiihto on sallalaisilla niin verissä, että eläimetkin ovat oppineet sivakoimaan – ainakin Salla Ski Resortin maskotti Slalom-Sasu!

Karhut viihtyvät yleensä lumipeitteen alla talviunilla, mutta Sasu ei millään malta pysyä pois suksilta. Sasu asuu Sallan erämaassa, mutta ilmestyy kummasti hiihtokeskuksen rinteille silloin kun jotain tapahtuu. Sasun tunnistat pujottelutaitojen lisäksi violetista piposta ja kaulahuivista. Sasu viihtyy Sallan rinnetapahtumissa ja pitää erityisesti lasten kanssa lumessa peuhaamisesta. Jos kauniisti pyydät, saattaa Sasulta löytyä karhutarra muistoksi mesikämmenen tapaamisesta.

Lapsille on Sallassa mahtava viikko-ohjelma, johon voit käydä tutustumassa Tapahtumia ja tekemistä -sivullamme. Luvassa on leikkimielistä kisailua pulkkailusta lasketteluun kaiken ikäisille rinnehirmuille.

Sallan rauhallisilla rinteillä on lapsien turvallista opetella laskemaan ammattilaisen opastuksessa. 6-11-vuotiaille on viikoilla 51 – 17 oma lasten Werneri-hiihtokoulu. Yksityis- ja ryhmäkursseilla voit oppia laskettelun lisäksi myös lumilautailemaan. Tutustu Sallan hiihtokouluun.

Sallan hiihtokeskus on palkittu kahdesti Lumipallo.fi -sivuston lukijaäänestyksessä Suomen parhaana hiihtokeskuksena lapsiperheille.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere