Sallan Hiihtokeskuksen välinevuokraamo laajenee – Fatbike-pyöräilyn suosio huimaa

9.9.2021

Kulunut kesä oli lämmin ja se näkyi hienosti myös Sallan ulkoilureiteillä ja maastossa. Pyöräilyn suosio on ollut huimaa ja kesän aikana Sallan Hiihtokeskuksen sähköavusteiset Tunturi eMAX -pyörät ovat olleet vilkkaalla käytöllä Sallan monipuolisilla maastopyöräreiteillä. Vaikka syksy on jo saapunut väriloiston kera tänne Itä-Lapin kauniiseen kulmaan, saamme edelleen nauttia sulan maan pyöräilystä ja värikkäästä luonnosta pitkälle syksyyn.

Sulan maan Fatbike-pyöräilyä ja ruskamatkailua – viikon jokaisena päivänä

Päivitimme aukioloaikojamme vastataksemme kysyntään ja palvelemme syyskuun loppuun, eli 30.9. asti joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 10-17. Kesän alusta lähtien, ovat asiakkaamme voineet hakea meiltä vuokralle maastopyöriä viikon jokaisena päivänä.

Lokakuun viikot 40-41 (1.-15.10.) päivystämme maanantaista lauantaihin klo 10-17 ja syyslomaviikot 42-43 (16.-30.10.) olemme avoinna ma-su klo 10-17. Sunnuntain 31.10. on välinevuokraamomme suljettuna.

Sallassa on seuraavien kuukausien aikana mahdollista nauttia syksystä täysin rinnoin ja sen myötä myös erämaisen luonnon upeasta ruskahuipusta jalan ja pyöräillen.

Talven 2021-22 laskukauden käynnistämme perjantaina 26.11.2021 klo 10.00.

Hiihtokeskuksen välinevuokraamo laajenee talvikaudelle 2021-22

Olemme kuluneen kesän aikana myös keskittyneet luomaan uutta. Hiihtokeskuksen päärakennuksen päädyssä sijainnut pieni työmaa on nyt edennyt pitkälle ja erottuu tutussa ympäristössä selkeänä lisärakennuksena ja toimitilojemme laajennuksena. Tulevalle talvikaudelle avaamme laajennetun välinevuokraamon, joka mahdollistaa entistä sulavamman asioinnin ja laadukkaan palvelun asiakkaillemme.

Talvikaudeksi valmistuvan lisärakennuksen myötä saamme välinevuokraamoomme uutta asiointitilaa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Remontin puitteissa olemme myös tehneet välinevuokraamoon erillisen sisäänkäynnin, vanhan kulkuväylän toimiessa poistumistienä. Välinevuokraamon laajennuksen myötä kasvatamme myös vuokrakäyttössä olevan välineistön kokoa.

Kerromme lisää ajankohtaisia kuulumisia syksyn ja talven kynnyksellä, joten seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa kuullaksesi tuoreimmat uutiset Sallasta ensimmäisten joukossa.

Sallan Hiihtokeskuksen löydät somesta:
Facebook: @sallaskiresort
Instagram: @sallaskiresort

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere