Täällä huolet haihtuvat

Näe ja koe Salla

Vaikka pelkästään rinteissä ja ladulla viikko hujahtaa nopeasti, on Sallassa tarjolla paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kylpylän poreet ja hierontahoidot rentouttavat päivän seikkailuissa rasittuneen kropan, poropuisto tutustuttaa pohjoisen uljaisiin sarvipäihin ja viikko-ohjelmista varsinkin lapsiperhe löytää riemuisaa tekemistä. Sallassa pidetään myös kauden mittaan useampikin pujottelukilpailu, joista lisätietoa löydät tapahtumakalenterista.

Sallaan tulevan kannattaa pakata kamera matkaan. Revontulien leiskunta öisellä taivaalla on upea näky, jonka ikuistamiseen voit hakea apua valokuvauskurssilta tai opastetulta retkeltä.

Massatapahtumia tai karnevaaleja Sallasta ei kannata hakea, niitä on tarjolla maailmassa tarpeeksi. Täältä löydät sen vastakohdaksi jotain paljon harvinaisempaa; villin ja koskemattoman erämaan rauhan joka puolelta ympäriltäsi!


Makkaranpaistoon tunturin laelle

Oletko jo tutustunut hiihtokeskuksen huipulla sijaitsevaan kuvankauniiseen pieneen kotaan? Kodalle pääsevät laskijoiden lisäksi myös kävelijät, sillä nousu tunturin huipulle onnistuu myös talvikälyreittiä pitkin. Kodalta avautuvat upeat maisemat kohti Sallan kansallispuistoa, Venäjän puolella sijaitsevia vanhoja Sallatuntureita ja laajoja erämaa-alueita.

Talvikävelyreitti tunturin huipulle ja kodalle lähtee nousemaan Kisarinteen juurelta, jatkuen siirtymäriitille ja siitä pohjoisrinteen laidalle, nousten pohjoisrinnettä myötäillen aina huipulle asti.

Muistathan aina tunturin talvikävelyreitillä ja rinteiden tuntumassa kulkiessasi kävellä laidassa ja pysyä pois varsinaiselta laskualueelta.


Kaikki peruspalvelut tunturikeskuksessa

Tunturikeskuksesta löytyvät kaikki matkailijan tarvitsemat peruspalvelut, mutta lisää kauppoja ja palveluita on tarjolla 10km päässä sijaitsevassa Sallan keskustassa. Sallan keskustan elintarvikemyymälät, erikoisliikkeet, pankit ja posti palvelevat ympäri vuoden.

Sallan palvelut →

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere