Tunturin pihapelit

Järjestä omat tunturiolympialaiset

Kenellä on porukan letkein heittokäsi? Kenellä taas parhaat selitykset kun peli ei kulje? Selvitä se järjestämällä kesälajien kepeä moniottelu koko perheelle tai kaveriporukalle.

Tunturin pihapelit -paketti 10 € / ryhmä

Pakettihintaan saat kaikki kesäisistä pihapeleistä hauskimmat käyttöösi päiväksi. Saatavilla myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10–16.

Koripallo
Yhden korin kentällä sopii heittokisaan tai jo pieneen peliin.

Sulkapallo
Mailat käteen, jottei homma meni pelkäksi heittelyksi. Pallottele tai ota kunnon matsi. 

Mölkky
Todellinen suomalainen kesäklassikko mölkky sopii kaikille ja pääsee tunturimaisemissa aivan uusiin ulottuvuuksiin. Mölkyssä pisteitä kerätään heitintä (mölkkyjä) heittämällä ja keiloja kaatamalla.

Petanki
Ranskalaista alkuperää oleva Petanki on todellinen tarkkuuslaji, jossa kuulia pyritään heittämään mahdollisimman lähelle noin kuuden metrin päässä olevaa aloituspalloa. Petankia voi pelata 1–3 hengen joukkueissa. 

Salkotennis
Salkotenniksessä pallo ei pääse karkaamaan. Kivaa tekemistä etenkin lapsille.

Kroketti
Kroketissa palloa kuljetetaan lyömällä se pelikentän porteista läpi. Rataa rakentaessa vain mielikuvitus on rajana, hyödynnä vaikka tunturin mäkinen maasto jos haluat haastetta.

Minikeihäs
Keihäänheitto on kesäolympialaisten aatelia. Viskaa sydämesi kyllyydestä ja kerää pisteet kotiin.

Tikanheitto
Mökkipelien suosikkilaji tikanheitto sopii aikuisille ja vanhemmille lapsille. Hio tekniikkasi kuntoon ja tähtää tarkasti.

Frisbeegolf
Frisbeegolf-radalla pääset liikkumaan tunturin maastossa laajemmin. Saat käyttöösi pitkän-, keskimatkan ja lähestymiskiekon. Rata soveltuu kaikille vasta-alkajasta harrastajaan.

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere