Vuoden hiihtokeskuksen talvisesonki 2021-22 – Lue täältä mitä kaikkea uutta onkaan tiedossa!

5.11.2021

Sallan palveluasenne, keskuksen panostus rinneturvallisuuteen sekä hyvin hoidetut, monipuoliset ja ruuhkattomat rinteet – muun muassa näiden asioiden ansiosta Salla valikoitui Vuoden Hiihtokeskukseksi Ski.fi:n vuosikokouksessa ja laskijoilla teetetyn mielipidekyselyn mukaan.  Valinnassa nousivat esiin myös Sallan vastuullinen kehittäminen, ympäröivän luonnon kunnioittaminen ja keskuksen persoonallisen omalaatuinen ote tekemiseen.

Ski.fi:n tuoreimmassa artikkelissa kerrotaan innostavia kuulumisia ja odotuksia tulevalle talvikaudelle, joka Sallassa käynnistyy 26. marraskuuta 2021. Avatessaan uuteen sesonkiin on Sallan kesän aikana teetetty välinevuokraamoremonttikin valmis ja vuokraamotilaa on uudistuksen myötä käytössä tällöin jopa lähes kaksin verroin entiseen nähden. Vuokraamolaajennuksen myötä panostetaan asiakaspalveluun monella tapaa.

Tulevalle talvelle on tiedossa uutta myös parkkilaskemisen saralla. Salla on jo pitkään tunnettu monipuolisuudestaan, niin metsälaskijoiden, kuten myös perheiden laskupaikkana. Nuorille, sekä nuorenmielisille freestylelaskijoille onkin tiedossa uudistettua junnuparkkia kaksin verroin itä- ja eturinteen puolella.

Molempien parkkien puolella tulee jatkossa olemaan kaksi laskulinjaa maltillisen minihyppyrilinjan ja helpompien pressien sekä reilien muodossa. Suorituspaikat on mitoitettu etenkin junioreille. Viime kaudella Itärinteiden puolelle avattu Sasun seikkailurata lumesta bongattavine eläinhahmoineen löytyy sekin tulevana talvena tutulta paikalta.

Kaudella 2021-22 Salla on laskijoille jälleen entistä hienompi paikka nauttia laskuista erämaisen upean luonnon keskellä. Klikkaa itsesi tästä Ski.fin artikkeliin ja lue mitä kaikkea hienoa onkaan odotettavissa!

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere