Электромобиль

Аренда

Ниссан Лиф (Nissan Leaf)

29€ / 2 часа

Вы можете пользоваться нашим электрическим автомобилем для деловых или личных поездок без вреда для окружающей среды

Sähköauto on ilmasto- ja ihmisystävällinen valinta!

Sallan hiihtokeskus on hankkinut Sallaan ensimmäisen sähköauton. Hankinnassa yhdistyy kaksi erinomaista ilmastotekoa: ilmastoystävällinen liikkuminen ja jakamistalous. Sähköauto on hankittu yhteiskäyttöön ja sitä voi vuokrata edullisesti hiihtokeskuksesta.

Hiihtokeskuksen sähköauton käyttö on todellinen ilmastoteko. Hiihtokeskus käyttää 100% uusiutuvaa sähköenergiaa kaikessa toiminnassaan. Myös sähköauto ladataan hiihtokeskuksessa aina 100% uusiutuvalla energialla.

Hiihtokeskuksen käyttämä ja sähköautoon paikan päällä ladattava sähkö on lisäksi EKOenergia-sertifioitua. EKOenergia on Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifikaatti uusiutuvalle energialle ja kertoo, että energian tuotanto tehdään ympäristön kannalta kestävästi ja eikä sen tuotannossa vaaranneta luonnonympäristöjä kuten kalojen kulkureittejä tai lintujen pesimäalueita.

Hiihtokeskuksen sähköauto tulee helppoon yhteiskäyttöön Sallaan tuleville matkailijoille ja myös sallalaisille. Matkailija voi siis helposti matkustaa Sallaan lomalle käyttäen julkisia kulkuvälineitä tai tulla yhteiskyydillä. Omiin menoihin voi loman aikana vuokrata yhteiskäyttöistä sähköautoa. Auton voi vuokrata 2 tunniksi ja näin hoitaa vaikkapa kauppareissun Sallan kirkonkylään. Kahden tunnin vuokraus maksaa 29 euroa ja autoon mahtuu mukavasti 4-5 henkilöä.

Käy kokeilemassa!

Tee ilmastoteko valitsemalla kauppareissullesi hiihtokeskuksen sähköauto. Samalla pääset helposti kokeilemaan tulevaisuuden liikkumismuotoa! Suomen kansallisen ilmastostrategian mukaan liikenteeseen tarvitaan selkeä muutos ilmaston hyväksi ja se tehdään nimenomaan sähköautojen osuutta kasvattamalla. Salla Ski on edelläkävijänä mukana tässä tärkeässä työssä ja viitoittaa ekologisempaa tulevaisuutta meille kaikille. Ole sinäkin osa tätä tulevaisuutta — jo nyt!

Что говорят о нас другие

Средний рейтинг 4.5 / 5

Средний рейтинг 4.7 / 5

Средний рейтинг 4.5 / 5

In The Middle Of Snowhere