Haluatko lomalla rauhaa vai bailaamista? Katso Uniikin Sallassa kuvattu musiikkivideo ja osallistu arvontaan

Haluatko Lapin-lomalla rauhaa vai bailaamista? Katso Uniikin Sallassa kuvattu musiikkivideo ja kommentoi kumpi lomailutapa näihin maisemiin istuu paremmin. Kaikkien Facebook-kommentoijien kesken arvomme 5 pakettia, johon kuuluu Uniikin signeeraama Nunnuka-lai-laa -sinkku ja Rähinä Records -riipus.

Kommentoi Facebookiin olisitko musiikkivideon maisemissa lomailemassa mieluummin omassa rauhassa vai porukalla bailaten. Voit osallistua arvontaan 8.1.2018 saakka. Palkinnot arvotaan kaikkien kommentoijien kesken 10.1.2018 mennessä. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvonnan järjestää Salla Hiihtokeskus / Kaunisharju Oy.

Radio Loopin haastettelussa Uniikki on kertonut kappaleen olevan ylistys Lapille. Kappale sai pääasiassa positiivisen vastaanoton, vaikka sen nimi herättikin ihmetystä etenkin saamelaisten suunnalla.

“Aluksi tuli jotain sanomista, kun kuultiin biisin nimi. Vastaanotto on ollut todella positiivinen, mutta pahoittelut olen lähettänyt jos jollakin se meni tunteisiin. Näen itse sen niin, että biisi on hyvää mainosta koko Lapille. Nukkukalailaa on tuttu 80-luvun sketsistä ja ehkä ihmiset kokee Pirkka-Pekan ja Aaken humalaiset hahmot rasistisena, mutta ehkä nyt hommalle voidaan saada positiivinen kaiku, Uniikki sanoo.“

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere