Ravintolat ja majoitus

Salla Ski Resort on todellinen löytö luonnon rauhaa ja rentoutumista kaipaavalle. Vilkkaan bile-elämän sijasta Sallan kävijä löytää todellisen irtioton arjesta. Erämaan rauha ei tarkoita ankeutta, päinvastoin. Vieraanvaraisuus ja lappilainen ystävällinen palveluote ovat Sallan tunnusmerkkejä.

Suoraan eturinteiden alapuolella sijaitseva Keloravintola tarjoilee laskettelijoille, hiihtäjille ja muille ulkoilijoille puhtaista lappilaisista raaka-aineista itse valmistettua ruokaa ja bistrotunnelmaa sekä aurinkoisen terassin ja after ski -meininkiä. Hiihtokeskuksen ytimen a la carte –ravintoloissa kulinaristi pääsee nauttimaan lappilaisen keittiön parhaista antimista kuten porosta, kalasta, sienistä ja marjoista.

Täältä löydät rinteiden läheltä sopivan hotellihuoneen tai mökin sekä muut tarvittavat palvelut. Ski-in-ski-out sijainti helpottaa loman viettoa. Parilla potkaisulla olet jo rinteessä tai ladulla keskellä erämaata. Majoituksen voit varata helposti Sallan verkkokaupasta!

Sallassa kaikki tärkeä on lähellä, kaikki turha kaukana. Siksi Sallaa sanotaankin valopilkuksi erämaassa.

Ravintolat

ravintolat-243Lomailijaa hemmotellaan Sallatunturissa niin perinteisillä lappilaisilla herkuilla kuin kansainvälisemmän keittiön annoksilla.

Keloravintola – Legendaarinen rinneravintola sijaitsee aivan perherinteiden vieressä ja siellä tarjoillaan puhtaista lappilaisista raaka-aineista itse alusta loppuun valmistettua ruokaa. Maistuva ruoka ja viihtyisä ympäristö vievät sinut Lapin tunnelmaan. Kotiruoan lisäksi tarjolla grilliruokia, pizzaa ja ala carte listan herkullisia annoksia.

Itäkodalla voi tauottaa laskupäivää kahvin ja munkin tai vaikka leivän tai makkaran sekä virvoitusjuoman kera.

Kahvin, kaakaon tai virvoitusjuoman munkin kera voit nauttia myös Rinnepalvelutalon kahviossa.

A la Carte ravintolat sijatsevat aivan hiihtokeskuksen ytimessä. Holiday club Sallan Revontuli ravintola lappilaisine annoksineen ja tunturi näköaloineen ovat herkullinen yhdistelmä.

Ravintola Kiela, kansainvälisesti lappilainen: a la carte annoksia; poroa sekä fileenä että käristyksen muodossa, Lapin kaloja, korvasieniä, hilloja jne. Talon nimikkoannos Tunturituvan härkää. Lisäksi löytyy lämpimiä leipiä sekä keittoja pieneen tai isoon nälkään. Lapsille oma lista.

Moiporon tunnelmalliset kotaillat luovat upeat puitteet perheiden ja eri ryhmien illanvietoille, mm. syntymäpäiväjuhlille. Tarjolla on tilauksesta lettuja, loimulohta, poro – ja muita herkkuja.

Majoitus

majoitus-243Sallan sijainti, palvelut, tarinat ja ihmiset ovat sen ylivoimainen vahvuus. Tämän seikan ovat siellä vierailleet, elämästä nautiskelevat huomanneet. Kotoisan Sallan suosio onkin kasvanut vuosi vuodelta. Tästä huolimatta Sallassa säilytetään tulevaisuudessakin oma sympaattinen ja omaperäinen linja – palvelua aitoon lappilaiseen tapaan. Se on sallalaisten sydämen asia.

Sallan monipuoliset ja korkeatasoiset matkailupalvelut takaavat kodinomaisen viihtyvyyden, mutta kuitenkin täydellisen irtioton tavallisesta arjesta. Mukavuuksista ja palveluista ei tarvitse tinkiä, päinvastoin. Sallassa voit laskea pääsi pehmeään tyynyyn joko hotellissa tai mökeissä, joita siellä on runsaasti eritasoisia ja -kokoisia. Ravintolapalvelut, kaupat ja muut vaativan matkailijan palvelut ovat ulottuvillasi.

Idyllisessä Sallassa olet kuin kotonasi. Erämaassa se on vain hieman erilaista, täällä voit hengittää luonnon kanssa samaan tahtiin.

Majoitu kodikkaasti korkeatasoisissa mökeissä. Sallan monipuolisesta mökkivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin pariskunnalle kuin perheellekin. Mökkikylien valikoimista löytyy samantasoista majoitusta isommillekin ryhmille.

Faktaa:
– Suurin osa kaupallisista majoituksista on aivan tunturin keskustan välittömässä läheisyydessä eli lyhyen matkan päässä rinteiltä. Osa yksityisten vuokraajien mökeistä on jopa parin kilometrin päässä. Eli ei kaukana nekään.
– Tarjontaa edullisista pienistä mökeistä isoihin luksusmökkeihin.

trip1 Matkailijoiden vinkkejä Sallan majoitustarjonnasta TripAdvisorissa