Innostavaa ja turvallista opetusta

Hiihtokoulu

Oletko uusimassa välineitäsi? Tarvitsetko kenties uutta potkua laskemiseesi? Kiinnostaisiko kokeilla jotain ihan uutta? Ennen kaikkea: haluathan antaa lapsellesikin mukavan alun ja annat ammattilaisten opastaa lapsesi lumiliikunnan riemuihin?

Salla Ski Resort- hiihtokoulu auttaa ja saat rahallesi varmasti vastinetta. Näin pääset nauttimaan lajista entistä enemmän. Tarjonnastamme löytyy yksityistuntien lisäksi erilaisia kursseja niin lapsille, aikuisille kuin yritysryhmille, kaikilla taitotasoilla, kaikissa lumiliikunnan lajeissa: laskettelu, lumilautailu, telemark, sekä maastohiihto.

Salla Ski Resort -hiihtokoulu on Suomen Hiihdonopettajat ry:n suosittelema hiihtokoulu.

Innostavaa ja turvallista opetusta on tarjolla joka päivä klo 10.00 -17.00 välisenä aikana.

Suosittelemme etukäteisvarausta.

Varaukset ja tiedustelut: p. 016 837 711 tai ski@salla.fi

Hiihtokouluhinnasto 2018-2019

Opetus Kesto Hinta / hlö Hinta / lisählö
Yksityistunnit 50 min 50 € 25 €
100 min 80 € 25 €
 Ryhmäkurssit
(min. 3 henkilöä)
100 min 45 €
2 x 100 min 85 €  
3 x 100 min 125 €
Maastohiihto-kurssi (min. 2 hlöä) 3–5 tuntia 145 € 35 €
Werneri-hiihtokoulut
(min. 3 henkilöä)
3 x 90 min 90 €
Yksityiset ryhmät (1-10 hlöä) hinta/ryhmä
Perhekurssi 100 min 125 €
Yksityiskurssi 100 min 220 €
Sallatunturi tutuksi opastus 100 min 180 €
Sallatunturi tutuksi opastus ja kilpailu 100 min 200 €

Hissinousut opetuksen aikana sisältyvät hintoihin.

Katso maksutavat ja -välineet >

Lasten Werneri-kurssit

Lasten vauhdikkaiden Werneri-hiihtokoulujen tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia. Opetus alkaa alkeista eli omiin välineisiin tutustumisesta. Kursseilla opetellaan myös turvallinen hissin käyttö ja rinnesääntöjä. Werneri-kurssit etenevät lasten ehdoilla niin että lopulta Wernerin suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudan käyttäjä. Opetus on aina innostavaa ja monipuolista.

Järjestämme Werneri-kursseja kaikkina loma-aikoina. Wernerit kokoontuvat 3 päivän aikana aina 90 min. kerrallaan. Ilmoittautumiset etukäteen hiihtokoulun sähköpostiin: ski@salla.fi. Lisätietoja myös numerosta 016 837 711.

Kurssin minimiosallistujamäärä 3 lasta. Hinta 90€/hlö.

LumiWerneri

Alkeiskurssi, jonka jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa voidaan kokeilla jo isompaakin rinnettä. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä ja valmis VauhtiWerneriin! Sopii 5-10-vuotiaille lapsille.

VauhtiWerneri

Jatkotason kurssi lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Mainio jatko LumiWernerin jälkeen! Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, ja hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta. Sopii 5-10-vuotiaille lapsille.

LumilautaWerneri

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti. Sopii 7-11-vuotiaille lapsille.

Lisätietoja Werneri hiihtokouluista

KINOS

Kinos ei ole koulu. Kinos on kokemus.

KINOS-Campeillä treenataan omien taitojen mukaisesti, yhdessä, hyvällä fiiliksellä. Oletko 9-15-vuotias? Viihdytkö lumella paremmin kuin muissa elementeissä? Oletko huimapäisempi kuin keskivertotallaaja? Haluatko laskutaitoihisi ja temppuihisi uutta kipinää?

Olit sitten lautalija, alppihiihtäjä tai freestyle-laskija, Kinos nostaa taitosi aivan uudelle tasolle. Treenaamme kaikki perustaidoista hiottuihin temppuihin, ja kaikkea siltä väliltä.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere