Luonnonrauhaa ja rentoutumista

Ravintolat ja majoitus

Salla Ski Resort on todellinen löytö luonnon rauhaa ja rentoutumista kaipaavalle. Vilkkaan bile-elämän sijasta Sallan kävijä löytää todellisen irtioton arjesta. Erämaan rauha ei tarkoita ankeutta, päinvastoin. Vieraanvaraisuus ja lappilainen ystävällinen palveluote ovat Sallan tunnusmerkkejä.

Sallan monipuoliset ja korkeatasoiset matkailupalvelut takaavat kodinomaisen viihtyvyyden, mutta kuitenkin täydellisen irtioton tavallisesta arjesta. Mukavuuksista ja palveluista ei tarvitse tinkiä, päinvastoin. Sallassa voit laskea pääsi pehmeään tyynyyn joko hotellissa tai mökeissä, joita siellä on runsaasti eritasoisia ja -kokoisia.

Ravintolapalvelut, kaupat ja muut vaativan matkailijan palvelut ovat ulottuvillasi.

 Idyllisessä Sallassa olet kuin kotonasi. Erämaassa se on vain hieman erilaista, täällä voit hengittää luonnon kanssa samaan tahtiin.

Majoitu kodikkaasti korkeatasoisissa mökeissä. Sallan monipuolisesta mökkivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin pariskunnalle kuin perheellekin. Mökkikylien valikoimista löytyy samantasoista majoitusta isommillekin ryhmille.

Faktaa:

  • Suurin osa kaupallisista majoituksista on aivan tunturin keskustan välittömässä läheisyydessä eli lyhyen matkan päässä rinteiltä. Osa yksityisten vuokraajien mökeistä on jopa parin kilometrin päässä. Eli ei kaukana nekään.
  • Tarjontaa edullisista pienistä mökeistä isoihin luksusmökkeihin.

Täältä löydät rinteiden läheltä sopivan hotellihuoneen tai mökin sekä muut tarvittavat palvelut. Ski-in-ski-out sijainti helpottaa loman viettoa. Parilla potkaisulla olet jo rinteessä tai ladulla keskellä erämaata. Majoituksen voit varata helposti Sallan verkkokaupasta!

Sallassa kaikki tärkeä on lähellä, kaikki turha kaukana. Siksi Sallaa sanotaankin valopilkuksi erämaassa.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere