Omalaatuiset trikkipaikat rinteessä ja rinteen ulkopuolella

Metsälaskualue

Metsälaskualue avataan luonnonlumella, kun lumen määrä rinteessä on riittävä.
Metsälaskualueista pohjoisrinteen puoleinen metsälaskualue on toistaiseksi kiinni. Maston puoleiselle metsälaskualueelle pääsee nyt laskemaan.

Sallan Itärinteiden ja snow parkin vieressä sijaitseva lumettamaton metsälaskualue tarjoaa junioreillekin sopivan seikkailu- ja temppuelämyksen. Harvan metsän seasta löytyy rakennettuja loivia porrastuksia ja puisia reilejä sekä siltoja.

Alue on lumettamaton ja se tarkastetaan päivittäin. Kivet ja muut havaitut mahdolliset vaaran paikat pyritään merkitsemään.

Junior Snowpark

Lumilautailijoiden ja freeski-laskijoiden suhailumesta löytyy itä- ja eturinteeltä. Täältä löytyy bokseja, reilejä sekä pressejä ilmojen sankareille ja raudan kiillottajille. Itärinteen parkin rinne on lähes kilometrin mittainen ja näkymät ylhäältä ja alhaalta kattavat lähes kaikki suorituspaikat. Myös eturinteen parkissa riittää monipuolisuutta ja sopivasti haastetta.

  • Eturinteen junnuparkista löytyy kolmen maltillisen nokan minihyppyrilinja metsän puoleisesta laidasta. Jokaisen hyppyrin vieressä on vaihtoehtoisena suorituspaikkana helppo pressi.
  • Tunturin itäpuolen junnuparkista löytyy hyppyrilinjan lisäksi myös Reilisepon valmistamia pressejä sekä muoviputkia. Rinteen loppuosassa on kaksi leveää ”jäähdyttelyhyppyriä”.

Sallan junnuparkit on suunniteltu nimenomaan nuoria laskijoita ajatellen ja pidetty siksi maltillisen kokoisina, tarjoten sopivasti haastetta perheen nuoremmille laskijoille.

Perherinteen puolelta löytyvät lämpimän vastaanoton pikkulaskijoilta saaneet hyppyrit, aallot ja reilit.

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere