Olympiamitalisteja Sallan rinteillä

Menneellä viikolla (47) Sallan hiihtokeskuksessa on käynyt kova hulina kisarinteessä. Alppimaajoukkueita oli harjoittelemassa viime viikonlopun Levin maailman cup –kilpailua varten. Miesten maajoukkueryhmiä on tullut Ranskasta, Saksasta, Kanadasta, Suomesta ja Yhdysvalloista. Naisjoukkueista edustettuna ovat Suomen ja Norjan maajoukkueet.

Sallan rinteillä viiletti muun muassa ranskalainen olympiamitalisti Alexis Pinturault ja viime vuoden Levin pujottelun voittaja saksalainen Felix Neureuther.

Felix Neureuther

Felix Neureuther

-Kelit olivat hieman haastavat, mutta rinne on pystytty pitämään erinomaisessa kunnossa olosuhteisiin nähden. Onnistuimme hienosti lumetuksessa lokakuun lopun lyhyen pakkasjakson aikana, sanoo rinneyhtiö Kaunisharju Oy:n toimitusjohtaja Kari Koskimaa.

-Haastaviin rinneprofiileihin ja palveluiden tavoitettavuuteen sekä yleiseen joustavuuteen olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Salla tarjoaa rauhallisen treeniympäristön, jossa majoitukset, ruokailu, kuntosali ja liikuntahalli ovat kaikki kävelymatkan päässä, kertoo Norjan valmentajat Janne Haarala ja Tim Gfeller.

Katso koostevideo alppimaajoukkueiden harjoituksista.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere