Saapuminen Sallan hiihtokeskukseen

TERVETULOA SALLAN HIIHTOKESKUKSEEN! 

Täältä löydät tarvittavan informaation hiihtokeskuksen toiminnoista ja palveluista.


AUTOILIJAN OHJEET

Hiihtokeskuksen ympärillä on useampia parkkipaikka-alueita:

  • Karhunmajan eli lipunmyynti/vuokraamon edestä löydät n. 50 kpl parkkipaikkoja. Tämä parkkipaikka on sesonkiaikoina usein täynnä. Ne kenellä on verkkokaupasta ostetut hissiliput, eikä tarvitse käydä vuokraamossa tai lipunmyynnissä, voivat ajella suoraan kisarinteen parkkiin ja sieltä mäkeen. Vaihtoehto on myös käydä ostamassa liput lipunmyynnistä ja jatkaa siitä kisarinteen parkkiin.
  • Kisarinteeltä löytyy yli 200 parkkipaikkaa ja siellä on tilaa parkkeerata. Se on myös oikea paikka hiihtäjille lähteä ladulle, koska reitit lähtevät ihan vierestä.
  • Itärinteellä on n. 30 autolle parkkipaikat
  • Pohjoisrinteellä on n. 20 autolle parkkipaikat

LASKETTELIJALLE

Sallatunturin rinteillä voit viilettää aamusta iltaan. Rinteet ja Karhunmaja ala-asemalla ovat auki pääsääntöisesti klo 10 – 18, ti ja Pe 10 – 19, jolloin on mahdollista laskea iltamäessä.

 


HIIHTÄJÄLLE

Sallan hiihtolatuverkosto on laaja. Latuja löytyy 160km, joista 43km on valaistuja. Ladut ovat saaneet paljon positiivisia mainintoja monipuolisista ja hyvinhoidetuista laduista, joissa on tilaa hiihtää.


TALVIREITIT PYÖRÄILIJÄLLE, KÄVELIJÄLLE JA LUMIKENKÄILIJÄLLE

Sallan hiihtokeskuksen ympäristössä on 3 talvipyöräilyreittiä, hyvät kävelyreitit metsän siimekseen ja tulipaikoille sekä erilliset lumikenkäreitit, jotka ovat merkitty sinisillä aurausviitoilla, joissa on heijastin.


KULKUYHTEYDET

Sallaan on monenlaisia kulkuyhteyksiä. Lue lisää kulkuyhteyksistä Visit Sallan sivuilta.

 

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere