Arvonnan säännöt

Unelmaloma-arvonnan säännöt 29.10.2018

1. Järjestäjä (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Järjestäjänä toimii Matkalle Sallaan ry ja palkinnot-kohdassa mainitut yhteistyökumppanit.

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestämisessä.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan Sallan sivuilla on 29.10.2018–30.1.2019. Arvontaan voi osallistua myös Sallan osastolla GoExpo Winter -messuilla 2.–4.11.2018.

Palkinnon arvonta suoritetaan 31.1.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Arvontasivulla lomakkeeseen kaikki yhteystietonsa (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) antaneet henkilöt. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

5. Palkinnot

Järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken 1 voittajan, joka voittaa 6 vuorokauden majoituksen Sallatunturin Tuvilla + 1 yö SnowLounge-lumilinnassa sekä 7 päivän hissiliput (Salla Ski Resort), 3 tunnin pororetken Sallan Poropuistossa, 2 tunnin moottorikelkkasafarin (Napapiirin Safarit), illallisen (Keloravintola) sekä kylpyläliput (Holiday Club Salla).

Palkinto on voimassa 26.4.2019 asti varaustilanteen mukaan. Palkintoja ei voi siirtää eteenpäin, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin. Palkinnon arvo on noin 3000 euroa. Palkintoon ei kuulu kuljetuksia kohteeseen tai kohteessa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Arpajaisvero

Matkalle Sallaan ry maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivuilla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja säilytetään ainoastaan arvontaa varten. Kilpailussa annettuja tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole antanut siihen lupaa. Voittajan etunimi, sukunimen alkukirjain ja kotipaikkakunta voidaan myös julkaista Sallan ja kampanjan yhteistyökumppaneiden sivuilla, uutiskirjeessä sekä Facebook-sivulla.

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere