Sallan hiihtokeskus uudisti ilmeensä

Ilmeuudistuksessa Sallan hiihtokeskuksen logo, värimaailma ja kirjasintyypit yhtenäistettiin Sallan matkailun aiemmin uudistuneen ilmeen kanssa. Markkinointitoimisto Redlandin loihtima uusi ilme viestii nyt vahvasti Sallan taianomaisesta valosta.

Sallan hiihtokeskus kehittyy ja uudistuu, vaikka juuri tällä hetkellä koko maailma ympärillämme tuntuu pysähtyneen paikalleen. Sallan hiihtokeskuksessa on aina haluttu katsoa mieluummin tulevaan kuin menneeseen.

Aktiivinen hiihtokeskus uudistuu myös silloin, kun matkailualalla on muuten käynnissä hiljaisempi vaihe. Uudella ilmeellä halutaan viestiä kaikille matkailijoille, että hiihtokeskus ei ole pysähtynyt vaan vienyt jo aiemmin alkanutta matkailun ilmeuudistusta omalta osaltaan eteenpäin.

Uuden logon yhteyteen suunniteltiin hiihtokeskukselle oma, tunturista ja Sallan maagisesta valosta viestivä liikemerkki.

“Salla-logon typografian tunturimaisista muodoista syntyi ajatus mukailla hiihtokeskuksen liikemerkissä samaa kaarevaa tunturimuotoa. Sen lisäksi halusin tuoda  tunturin taakse sen yhteyteen matalalla horisontissa kulkevan auringon kajastuksen kuvaamaan Sallan taianomaista valoa. Talvella valoa ei tuo vain aurinko, vaan myös sitä heijastava lumi. Säteet muodostavat tunturin ympärille kehämäisen muodostelman”, kertoo Sallan ilmeuudistuksen suunnitellut Redlandin Maija Parviainen.

Sallan hiihtokeskuksessa ollaan luonnollisesti hyvin tyytyväisiä uuteen ilmeeseen. Raikkaampi ulkoasu ja maagisesta valosta kertova liikemerkki inspiroivat myös keskuksen työntekijöitä näkemään valoisampaan tulevaisuuteen.

“Kaikilla maailman matkailuyrittäjillä on takanaan hyvin haasteellinen vuosi. On hienoa, että voimme omalta osaltamme olla luomassa uskoa tulevaan ja kannustaa kaikkia suomalaisia kotimaan matkailuun maamme upeimmissa maisemissa. Lumen ihmemaassa arki unohtuu takuuvarmasti”, kertoo Sallan hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Kari Koskimaa.

Uuden logon ja värimaailman myötä toivotamme Sallan konkareiden ohella myös uudet kävijät tervetulleeksi sympaattiseen hiihtokeskukseemme, jossa iskulauseemme mukaisesti olet In the middle of snowhere!

Tule Sallaan hakemaan iloinen ilme omille kasvoillesi!

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere