Sallatunturissa lasketaan kaudella 2020–2021 uusilla lumilla

Talvella 2020–2021 lapsiperheet, pariskunnat ja seikkailunhaluiset matkailijat ovat pääosissa Sallatunturissa. Tuotevalikoiman ja palveluiden kehityksessä on huomioitu erityisesti suomalaiset matkailijat.

”Meillä on aivan loistavat palvelut kotimaisille asiakkaille ja uusien lumien myötä säilytämme paljon kehutun palvelutasomme korkeana”, lupaa Sallan hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Kari Koskimaa hymyssä suin.

Suosittu aktiviteettialue on entistäkin parempi

Talven 2019–2020 uutuus, aktiviteettialue ja sen katettu mattohissi, saavuttivat suuren suosion pienten ja isompienkin laskijoiden joukossa. Myös pulkkamäessä viilettänyt väki löysi mattohissin palvelut. Aktiviteettialueen karusellilta sekä puuha-aitauksesta kuuluneet riemunkiljahdukset antoivat suoran ja vilpittömän palautteen perheen pienemmiltä. 

Nyt perhekeskeistä palvelualuetta on kehitetty entisestään ja sen kokoa on kasvatettu. Karuselli sekä puuha-aitaus on siirretty Karhulammen jäältä pulkkamäen toiselle puolelle. Karusellin ja puuha-aitauksen lisäksi alueelle tulee paikka, jossa niin pienet kuin isommatkin voivat perehtyä lumirakentamiseen.

Hissilipput nopeasti ja helposti verkkokaupasta

Laskettelukaudella 2020–2021 hissiliput voi hankkia nopeasti ja helposti verkkokaupasta. Tämä toimii saumattomasti yhteistyössä viime kaudelle uusittujen Axess-hissiporttien kanssa. Verkkokaupasta ostetut liput voi noutaa suoraan automaatista joka on lipunmyynnin ulkopuolella.

Sallatunturissa laskettelija voi hyödyntää monia upeita etuja, kuten Perhelippu-ale, Opiskelija-ale sekä välineiden ja hissilippujen Viikonloppupaketti. Näihin ja muihin etuihin kannattaa tutustua ski.salla.fi-nettisivuilla.

Välinevuokrausta voi nopeuttaa kirjautumalla ennakkoon vuokrajärjestelmään kotitietokoneella tai mobiililaitteella. Tällöin vuokraamotiloissa ei tarvitse enää kirjoittaa päätteelle omia tietoja, vaan voi suoraan siirtyä varsinaiseen vuokraustoimenpiteeseen.

Entistä monipuolisempi hiihtokoulu

Myös hiihtokoulun tarjonta on uudistunut ja monipuolistunut palvelemaan entistäkin paremmin Sallassa ensi kertaa kävijöitä.

Hiihdonopettajat ovat Sallatunturissa monipuolisia osaajia. Laskettelun, lumilautailun sekä murtomaahiihdon opettamisen lisäksi hiihdonopettajat opastavat lumisia seikkailuja Sallatunturin erämaa-alueilla sähköavusteisilla fatbike -pyörillä, liukulumikengillä ja lumikengillä. Retkille pääsee vuorokauden eri aikoina. 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere