SKI PATROL – päivää vietetään kansainvälisesti 10.2.2023

8.2.2023

Ski Patrol – päivän tarkoitus on tehdä rinneturvallisuuden ammattilaisten työ näkyväksi. Ski Patrolina ei voi toimia kuka tahansa, vaan tähän tehtävään koulutetaan ja siihen on tietyt pääsykriteerit.

Ski patrol on tärkeä osa hiihtokeskuksen toimintaa ja turvallisuutta. Heidän tehtävänään on valvoa hiihtokeskuksen alueita ja auttaa tarvittaessa hiihtäjiä ja laskettelijoita. Tämä tehtävä on erittäin vastuullinen ja vaatii fyysistä ja henkistä kykyä sekä tietämystä hiihtokeskuksen toiminnasta ja turvallisuusmääräyksistä.

Ski Patrol Sallan hiihtokeskuksessa

Ski patrolin tärkein tehtävä on etsiä ja hoitaa loukkaantuneita hiihtäjiä ja laskettelijoita sekä estää mahdollisia onnettomuuksia. Heillä on erilaisia välineitä ja laitteita, joilla he voivat tehdä tämän tehtävän mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Ski patrolit myös valvovat hiihtokeskuksen alueiden turvallisuutta. He tarkastavat rinteiden turvallisuuden, varmistavat, että hiihtokeskuksen laitteet ovat toimintakuntoisia ja että hiihtokeskuksen alueilla ei ole vaarallisia olosuhteita. He myös neuvovat hiihtäjiä ja laskettelijoita hiihtokeskuksen sääntöjen ja turvallisuusohjeiden noudattamisesta.

Ski patrolilla on myös tärkeä rooli hiihtokeskuksen viestinnässä. He ovat ensimmäisiä henkilöitä, joihin hiihtäjät ja laskettelijat voivat ottaa yhteyttä, jos he tarvitsevat apua tai tukea. Ski patrolit voivat myös välittää tärkeitä tietoja ja varoituksia hiihtokeskuksen toiminnasta ja turvallisuudesta.

Ski patrolin tehtävä on arvostettu ja vaativa. Tämä tehtävä ei sovellu kaikille, ja sen täyttämiseen vaaditaan erityistä koulutusta ja kokemusta. Ski patrolit ovat jatkuvassa yhteydessä hiihtokeskuksen toiminnan ja turvallisuuden takaamiseksi. Heidän on oltava valmiita toimimaan nopeasti ja tehokkaasti äärimmäisissä olosuhteissa ja heillä on oltava taitoa ja tietotaitoa. Tehtävän hoitaminen vaatii myös erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Heidän on oltava valmiita tekemään raskaita ja vaativia tehtäviä, joissa heidän on kuljettava pitkiä matkoja hiihtokeskuksen alueilla ja kuljetettava loukkaantuneita henkilöitä.

Lopuksi voidaan sanoa, että ski patrolin tehtävä on tärkeä ja merkittävä hiihtokeskuksen toimintaa ajatellen. Heidän roolinsa on varmistaa, että hiihtäjät ja laskettelijat voivat nauttia harrastuksestaan turvallisesti ja että hiihtokeskuksen alueet ovat turvallisia kaikille. Jokainen ski patrol ansaitsee arvostusta ja kiitosta tehtävästään.

Ski Patrolin toiminnasta voit lukea lisää myös Ski.fi sivulta

***********************

Perjantaina 10.2. vietimme kansainvälistä Ski Patrol- päivää hiihtokeskuksessamme!

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere