Tällä kaudella lasketteleva vierailija pääsee nauttimaan uudistuneista rinnevaloista ja sujuvammasta hissikokemuksesta

9.12.2022

Me Sallassa olemme jo vuosia kehittäneet pitkäjänteisesti ja sitkeästi rinnetoimintaamme. Vuoden 2021 hiihtokeskus tunnustus antoi kehittämiselle vain lisäpontta ja vihiä siitä, että olemme oikealla tiellä. Tälle kaudelle halusimme lähteä panostamaan erityisesti laskemisen sujuvuuteen. Eturinteiden ankkurihissimme ovat olleet hieman jäykkiä ja nykiviä, joten uudistimme hissiemme vetolaitteet.  Nyt asiakkaan kulku hisseillä on jouhevampaa, helpompaa ja nopeampaa. Kauden edetessä pyrimme tekemään lisää parannuksia käyttäjäkokemukseen niin hisseissä kuin rinteessä.

Toinen merkittävin ja näkyvin parannus on eturinteiden valaistus. Valaistus on päivitetty led – tekniikkaan sekä valaisinmäärää on lisätty ja näin ollen valaisimia on saatu tasaisemmin rinteeseen. Kilparinteelle saatiin myös lisättyä valaistusta led – tekniikan avulla, joskin siellä tämä projekti jatkuu vielä tulevaisuudessakin. Parasta tässä uudistuksessa on se, että sähkön kulutus näillä valaisimilla on jopa puolittunut aiempaan nähden. Valaistuksen väri on myös nyt luonnollisempi, eikä rinnettä korista enää vaaleanpunainen sävy. Luonnollinen valo auttaa laskijaa hahmottamaan paremmin rinteen kontrastit. 

Rinteet avautuivat 26.11.2022

Näiden uudistusten myötä avasimme rinteet ilolla 26.päivä marraskuuta, ja olemme täällä innolla ottamassa vastaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät. Rinteet ovat huippukuntoiset ja laskettavaa löytyy kaiken tasoisille laskijoille. Kauden aikana meillä tulee olemaan erinäköisiä tapahtumia mm. world snow day 15.1., erilaisia puuhapäiviä useasti viikossa perheen pienemmille ja paljon muuta mukavaa.

Lue lisää uudistuksista ski.fi.

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere