TubeTour tuo huipputubettajat Sallaan 16.2.

Talviloma kannattaa viettää Sallassa siitäkin syystä, että lomaviikon käynnistää vauhdikkaasti lauantaina 16.2. TubeTour! Tällöin energiaa pursuava kokoonpano Suomen suosituimpia tubettajia kohtaa toisensa ja yleisön Sallan liikuntahallin lavalla aivan rinteiden juurella. Huippusuositut tubettajat Herbalisti, Ilaripro, Ilona, Jennysvoices, Tomas ja Zonevd haastavat lavalla sekä toisiaan että yleisöä erilaisissa vuorovaikutteisissa ohjelmaosuuksissa. Luvassa on yhteisöllisen tunnelman lisäksi paljon naurua, yllätyksiä ja show, joka takuulla lämmittää rinteessä vietetyn päivän päätteeksi.

 

 

Tubetour on ikärajaton tapahtuma, mutta alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan yhdessä vanhemman tai sisaruksen kanssa. Lavashow viihdyttää koko perhettä ja sopii myös aikuiseen makuun, joten keikalle kannattaa ehdottomasti lähteä koko perheen voimin. TubeTour avaa vanhemmille hauskan ikkunan nuorten maailmaan ja Tube-ilmiöön Sallatunturin tunnelmallisessa miljöössä. Lavashown jälkeen on luvassa meet & greet, jolloin pääsee juttelemaan ja yhteiskuvaan tubettajien kanssa!

Lue lisää tapahtumasta ja tutustu illan tubettajiin TubeTour-sivulla. Lippuja iltaan on myynnissä rajattu määrä, joten varaa paikkasi ajoissa!

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere