Asiakaslupauksemme

Sallan luonto on meille sydämen asia ja toimimme nöyrässä yhteistyössä sen kanssa. Tämän haluamme tuoda esiin kaikessa toiminnassamme.

  1. Kunnioitamme luontoa. Rinteemme lumetetaan Keselmäjärven vedellä. Keväällä rinteiden sulaessa valuu vesi takaisin järveen. Lainaamme sitä siis vain hetkeksi. Meillä virtaa hanasta puhdas lähdevesi ja sitä voit nauttia vapaasti myymälässämme ja täyttää myös juomapulloosi.
  2. Suosimme uusiutuvaa energiaa. Lumetusjärjestelmämme, hissit, valaistus ja kaikki sähkölaitteemme toimivat 100% uusiutuvalla Ekosertifioidulla sähköllä ja päärakennuksessa käytämme ekologisesti maalämpöä.
  3. Suosimme lähellä ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Kahvilan leivonnaiset ovat lähituotteita ja matkamuistoista noin neljännes on paikallisilta tai kotimaisilta toimittajilta. Myymälästämme löydät myös vastuullisesti valittuja urheiluvaatteita esimerkiksi omasta ekologisesta SkiSalla mallistosta.
  4. Kierrätämme jätteet ja autamme myös sinua kierrättämään. Tulipaikoillamme, hissien ala-asemilta ja eturinteiden yläosasta löytyvät lajittelupisteet jätteille. Nuotiopaikolla on lisäksi ohjeet mitä roskia voit polttaa ja mitä ei. Kaikki kierrätettävät muovit, ml. myymällä syntyvän pakkausmuovin ja pahvin kuljetamme itse lajiteltavaksi. Voit jättää meiltä ostamasi tuotteiden myyntipakkaukset suoraan myymäläämme kierrätettäväksi. Näin vähennämme jätettä ja kierrätämme syntyvät jätteet raaka-aineiksi. Kerromme myös mielellään miten voit kierrättää lomallasi syntyvät jätteet helposti.
  5. Teemme työtä pienentääksemme hiilijalanjälkeämme ja tarjotaksemme matkailijoille päästöttömiä elämyksiä. Urheilun lomassa voit lainata meiltä sähköauton käyttöösi ja hurauttaa sillä päästöttömästi sekä edullisesti vaikka kirkonkylälle kauppaan. Meiltä löytyvät myös polkupyörät, jotka liikkuvat joko lihasvoimalla tai sähköllä. Sähköpyörämme ladataan 100 % uusiutuvalla sertifioidulla Ekoenergialla, kuten sähköautokin.
  6. Läpinäkyvällä ja vastuullisella toiminnalla kannamme kortemme kekoon ilmaston puolesta. Salla Ski Resort on vahvalla polulla rakentamassa Ekokompassi-sertifikaattia toiminnalleen ja samalla vahvistamassa Sallan matkailualueen vastuullisen matkailun toimintaa.

Ekokompassi -ympäristöohjelmamme

Olemme matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa. Rakennamme Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää.

 

Erämaassa viihdytään

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,7 / 5

Arvostelujen keskiarvo 4,5 / 5

In The Middle Of Snowhere